Nytårshilsen 2016

Oprettet den: 2015-12-30 15:37:00

 

 

Godt nytår!

På tærsklen ind til 2016 kan vi kigge tilbage på et 2015 der bød på mange udfordringer for landbrugssektoren. Trængslerne ser endnu ikke ud til helt at være overstået og vi forventer, at vi desværre forsat i starten af 2016 vil opleve et fald i antallet af aktive landmænd.

Det er vigtigt at understrege, at vi i øjeblikket ser de første positive tegn på, at der er lys for enden af tunnelen. Velviljen har vel aldrig været større fra politisk side, til at komme landbruget i møde og sikre mere ens vilkår i forhold til vores europæiske kollegaer. Vi ser dramatiske fald i produktionen i store dele af Europa, hvilket, sammen med den positive udvikling i eksporten af svinekød ud af EU, vil løfte prisniveauet generelt i løbet af 2016.

Derfor går vi hos Rosgaard A/S ind til 2016 med håb og forventninger om, at vi har lagt det værste bag os og at 2016 vil bringe landbruget tilbage på ret køl.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for samarbejdet i året der er gået og ønske alle et godt og lykkebringende nytår.

Fra alle ansatte i

Rosgaard A/S, Ravnstrup Eksportstald og Chr. Rosgaard & Søn ApS.

Nytårshilsen 2016