Avlsdyr

- Rosgaard er licensed by DanAvl
- Rosgaard A/S formidler stærke og sunde avlsdyr til lande indenfor Europa
- Indkøb af avlsdyr sikrer kvalitet og opdatering i genetikken i besætningen
- Stamtavle medfølger de udvalgte sopolte
- Danske avlsdyr giver flere stærke levendefødte grise samt en høj mælkeydelse

Vi udvælger selv avlsdyrene


Rosgaard er licesened by DanAvl

Rosgaard A/S formidler avlsdyr fra DanAvl til  lande indenfor Europa. Vi omsætter renracede så vel som krydsnings hundyr. Orner af racerne: Landrace, Yorkshire og Duroc. Rosgaard A/S tilbyder kernestyring og professionel rådgivning. 

Indkøb af avlsdyr sikrer en løbende opdatering af genetikken i besætningen, hvilket forbedrer effektiviteten for henholdsvis smågrise- og slagtesvinsproducenten.

Ved valg af avlsdyr er kropsstyrken afgørende. Dyret skal fx. gå godt, det skal være stærkt og sundt, så det kan holde til at producere mange smågrise i adskillige år for køber.

Ved formidling af de udvalgte sopolte avlsdyr medfølger stamtavle, så avlsrækken kan følges mange generationer tilbage.

 

Dansk Landrace og Yorkshire -flere smågrise og mere mælk

Kvalificerede medarbejdere hos Rosgaard A/S udvælger selv hvert enkelt avlsgris, så kvaliteten sikres, inden salget formidles.

Genetikken fra DanAvl er kendt og anerkendt verden over for sine gode egenskaber. Det er i form af kuldstørrelse, pasningsevne, ensartethed, kødkvalitet mm.
 
Dyrene bliver som udgangspunkt synet og eksporteret direkte fra besætningen til kunden i udlandet for at sikre den bedst mulige sundhed og undgå unødig smitte undervejs.

Omsætningen i Danmark sker i godkendte SPF biler.